Trampoliner til alle

Sommeren er for alvor ved at gå i gang her i Danmark og det betyder selvfølgelig, at familien Danmark skal ud og hygge sig i solen. For de yngre medlemmer af familien, betyder det at der skal findes på noget sjov og ballade i haven, og det skal gerne være på en måde. En af de populære sommerlege, er at lade ungerne hoppe på en trampolin – det kan være lidt dyrt at komme i gang, alt efter hvilken trampolintype man vælger, men derefter kan de holde i mange år.

Der findes helt basalt to forskellige trampolintyper, nemlig den som kan graves ned i haven og den som står på nogle ben. Den sidstnævnte er nemmest at sætte op og kan fjernes igen, hvor den der skal graves ned, selvfølgelig kræver at man laver et hul der hvor trampolinen skal være, hvilket kan give nogle udfordringer senere hen hvis man ikke vil have den stående mere.

Et af de helt store mærker indenfor trampoliner, er Berg. Berg trampolinerne ligger i den højere ende af prisskalaen, men til gengæld får man også et mærke som kan leve op til forventningerne og give de små poder mulighed for sjov leg, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Legecentrum.dk kan du læse meget mere om de forskellige trampoliner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Trampoliner til alle, 10.0 out of 10 based on 1 rating

You must be logged in to post a comment Login

Skriv en kommentar