Disney Infinity Startpakke

Disney Infinity Startpakke
Disney har netop udgivet deres Disney Infinity spil til Xbox 360, PlayStation 3 og Wii. Spillet bliver af mange anset som en af de største satsninger fra Disney indenfor spilbranchen til de nuværende platforme, ikke mindst fordi Disney har haft den helt store pengepung fremme i forbindelse med udviklingen af Disney Infinity spillet. Rygtet siger, at det skulle have kostet op imod 100 millioner dollars at udvikle.

>> Køb Disney Infinity Startpakken her <<


Årsagen til at Disney vælger at udgive et spil som Disney Infinity er selvfølgelig at konkurrenten, Skylanders, har opnået enormt stor success på kun et par år – dette marked vil Disney-koncernen naturligvis gerne have en stor bid af. Dermed er det også sagt at Disney Infinity på mange områder ligner det som du måske kender fra Skylanders, hvor fysiske figurer bliver en del af spillet, ved at man placerer dem på en speciel platform som nemt tilsluttes ens konsol via det medfølgende USB-kabel.

Der hvor Disney uden tvivl har en af styrkerne i forhold til Skylanders, er at Disney har et helt enormt bagkatalog af kendte Disney/Pixar-figurer som vi alle kender og elsker. Til at starte med kan man få figurer fra Monsters Inc, Pirates of the Caribbean, De Utrolige, The Lone Ranger og Cars, men der vil løbende komme nye temaer/historier og figurer i handlen.
Disney Infinity
Disney Infinity fungerer på den måde, at man i startpakken får de tre historier som hører til hver af de tre figurer som man ligeledes får med. For en voksen tager det omkring 8 timer at gennemføre hver af de tre historier og derefter er der rig mulighed for at lege videre i spillets såkaldte “Toybox”-spiltype, hvor det kun er fantasien der sætter grænserne for hvad du kan bygge – så der gemmer sig altså rigtig meget underholdning i spillet. Hvis man har lyst, kan man spille igennem historierne – eller i ToyBox, sammen med en ven, men det kræver bare at man tilkøber ekstra figurer, da det er påkrævet at man har 2 figurer fra samme tema (eksempelvis to figurer fra Monsters Inc.) før man kan spille sammen med andre.

Disney Infinity Startpakke

For at komme i gang med Disney Infinity, så skal man starte med at købe Disney Infinity startpakken som indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne spille spillet. Udover de tre forskellige figurer der følger med, så får du også Disney Infinity-platformen og en såkaldt Power Disc. Startkittet indeholder 3 forskellige historier, såkaldte “Playsets” med temaerne som vi alle kender fra Monsters Inc., De Utrolige og måske det bedste af dem: Pirates of the Caribbean.

Disney Infinity Startpakken indeholder:
– Disney Infinity Spillet på DVD
– Disney Infinity platformen
– Disney/Pixar-figurerne: Sulley (Monsters Inc), Kaptajn Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean) og Hr. Utrolig (De Utrolige).
– “Playset” med et historietema til hver af de medfølgende figurer
– En tilfældig Disney Infinity power disc

Disney Infinity på Dansk

Hvis du sørger for at købe den skandinaviske version af Disney Infinity, som vi linker til herunder – så vil alle historierne i spillet være oversat til dansk. Oversættelserne gælder både tekst og tale, sidstnævnte er indtalt af danske skuespillere og stemmeskuespillet må siges at være helt i topklasse.

Du skal samtidig være opmærksom på, at hvis du køber en anden udgave end den skandinaviske, så vil det altså ikke være muligt at spille spillet med dansk tekst / tale.

Disney Infinity pris

Vi har fundet frem til de billigste priser på Disney Infinity startpakken, så du slipper for at skulle lede efter dem selv. Alle linksne herunder, peger videre til den danske udgave af spillet.

TitelPlatformPris 
Disney Infinity Startpakke (Dansk)PlayStation 3599 kroner. Køb her
Disney Infinity Startpakke (Dansk)Xbox 360599 kroner. Køb her
Disney Infinity Startpakke (Dansk)Wii U599 kroner. Køb her
Disney Infinity Startpakke (Dansk)Wii549 kroner. Køb her

Disney Infinity video

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Disney Infinity Startpakke, 10.0 out of 10 based on 1 rating

You must be logged in to post a comment Login

Skriv en kommentar