Playmobil Piratskib (5135)

Playmobil Piratskibet har altid været en af de mest populære produkter fra Playmobil og det første sørøverskib udkom helt tilbage i 1988. Nu er det populære playmobil skib kommet i en ny udgave med mange nye detaljer. Piratskibet fra Playmobil er udstyret med to såkaldte armbrøstkanoner, søkort, våben, en skattekiste, en kran der kan hejse ting op og ned i lastrummet, et anker der kan hejses op og ned og et aftageligt overdæk der giver adgang til kabyssen når man fjerner det fra skibet. Skibet kan desuden opgraderes med ballastvægt og en undervandsmotor.

>> Køb Playmobil Piratskibet her <<


Med på piratskibet finder du en magisk mønt, der kan bruges til Ildkodegården på Playmobilsættet “Eventyrskatteøen” (5134). På bunden af piratskibet er der hjul, så det nemt kan rulle på gulve. Selvfølgelig skal et piratskib også kunne flyde, og det kan Playmobil piratskibet rent faktisk gøre på rigtigt vand. Hvis man monterer RC Motoren fra Playmobil i bunden af skibet, så vil man endda kunne styre skibet rundt på vand med en fjernstyring. Motoren og fjernstyringen følger ikke med i selve sættet, men skal købes seperat. Hvis man har tænkt sig at sejle med skibet på rigtigt vand, så skal man også købe den seperate ballastvægt, så skibet kan flyde mere stabilt.

Playmobil Piratskib 5135

Billedet viser Piratskibet fra Playmobil.


Skibet indeholder også en kahyt til kaptajnen, her finder man blandt andet en seng, bord og en bænk. Sættet indeholder også en besætning af pirater (Playmobilfigurer) der kan hjælpe Kaptajnen med at sejle skibet.

Sættet kan bruges af børn i alle aldre, men anbefales af Playmobil til børn i alderen 4-10 år. Man skal beregne et sted imellem 45 minutter og en time til at samle sættet når det tages ud af pakken. Derefter gemmer der sig mange timers leg med det kæmpe Playmobilsæt hvor børnene kan bruge deres fantasi til at lege sørøvere og pirater.

Facts om Playmobil Piratskib (5135)

– Skibet måler 68 x 22,5 x 56 cm (længde x bredde x højde).
– Playmobil sætnummer: 5135
– Anbefales til børn imellem 4 og 10 år
– Meget ekstraudstyr
– Kan sejle på rigtigt vand og fjernstyres (kræver seperat motor og fjernstyring)

Der findes mange andre Playmobilsæt i Pirat-serien, og Playmobil anbefaler selv Playmobil Eventyrskatteøen (5134) (Adventure Treasure Island på engelsk) som et godt ekstrakøb. På Skatteøen, som også er et meget stort sæt fra Playmobil, kan skibet lægge til og hvem ved, måske gemmer der sig en skat? Vi har skrevet meget mere om Playmobil Eventyrskatteøen her.

Billig Playmobil Piratskib 5135

Vi har fundet Playmobil Piratskibet hos en række forskellige butikker, du kan se priserne herunder.

ButikBedømmelsePris 
Coolshop.dkPerfekt 9.3/10499,00 kr.
(Inkl. fragt)
Køb her
Amazon.co.ukPerfekt 9/10346,25 kr.
(Uden fragt)
Køb her
Eurotoys.dkGodt 7.2/10649,00 kr.
(Uden fragt)
Køb her

Playmobil Piratskib (5135) video

Andre sæt i Playmobil Pirat-serien

 • Playmobil Eventyrskatteø (5134)
 • Playmobil – Britisk Kanonskib (5140)
 • Playmobil – Soldaterfort med Fangehul (5139)

  >> Se meget mere billigt Playmobil her <<

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
  Playmobil Piratskib (5135), 9.0 out of 10 based on 2 ratings
 • You must be logged in to post a comment Login

  Skriv en kommentar