Om Legetøjsblog

Her på Legetøjsblog.dk skriver vi løbende om spændende produkter indenfor en lang række forskellige legetøjsmærker. Vi fortæller blandt andet om billig LEGO, playmobil, barbie, bratz, udstyr til skolestart, udendørslegetøj og mange mange andre ting.

Men ikke nok med at vi fortæller om de forskellige produkter, så gør vi os også umage med at finde frem til de steder hvor man kan købe tingene billigst. Dermed slipper du selv for at besøge et utal af forskellige webshops for at finde den bedste pris på det legetøj som du har tænkt dig at købe.

Vi har inddelt siden i forskellige sektioner:
LEGO
Playmobil
Barbie
– Udendørslegetøj
Skolestart

Til vores prissammenligninger bruger vi Trustpilot til at se bedømmelserne af de forskellige butikker. Butikker med en høj bedømmelse betyder typisk, at det er et godt sted at handle og at dem der har handlet der har været glade for oplevelsen. Dette er din sikkerhed for, at butikkerne har god kundeservice.

Priserne på de forskellige legetøjsprodukter som er listet i forbindelse med den omtale som vi laver af legetøjet, er taget fra sidste gang vi besøgte den pågældende butik. Vi prøver at opdatere priserne så ofte vi kan, men da det er manuelt arbejde, så skal du selvfølgelig altid se om prisen rent faktisk er god før du handler der.

Vi lister i øjeblikket priser fra følgende butikker:
Coolshop.dk
Cdon.dk
Amazon.co.uk
Eurotoys.dk
Lego.com
Netgiraffen.dk

Ejer du en webshop som sælger legetøj til fornuftige priser, så kontakt os for at få en aftale om at komme med i vores prissammenligninger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Om Legetøjsblog, 10.0 out of 10 based on 2 ratings