Simpsons LEGO

LEGO har annoncert, at de super populære karakterer fra den amerikanske TV-serie, The Simpsons, i løbet af 2014 vil udkomme som LEGO-figurer. Til at starte med vil det blive en forsigtig udgivelse fra LEGO’s side, så der er altså ikke tale om at der kommer voldsomme sæt fra dag et, men vi gætter på at det bliver noget i samme stil som vi har set med LEGO Turtles og andre lignende serier. Rygterne om et samarbejde imellem LEGO og 20th Century Fox der ejer rettighederne til The Simpsons, har floreret i et stykke tid, men er nu endelig blevet bekræftet af LEGO koncenen selv.

>> Spar ofte over 20% på LEGO – klik her <<

Mads Nipper der er marketingsdirektør hos LEGO, har overfor den danske avis Børsen, bekræftet at vi skam får alle de kendte ansigter som Homer, Marge, Bart og Lisa at se. Selv om LEGO til at starte med laver det som en lille produktlancering, så er de klar til at skrue op for produktionen hvis det viser sig at de nye The Simpsons-sæt går hen og bliver populære.
Simpsons LEGO
The Simpsons har efterhånden eksisteret i over 20 år og har vundet 27 Emmyer og er blevet nomineret til en af de eftertragtede Oscar-priser en enkelt gang. Selv om serien er meget populær, så møder LEGO’s nye initiativ dog også noget modstand fra folk der ikke mener, at The Simpsons hører hjemme i LEGO-verden på grund af de ofte lidt specielle ting der sker i serien.

Vi glæder os til at se, hvad LEGO kan få ud af samarbejdet omkring de kære gule figurer, i den kommende LEGO Simpsons serie.

LEGO Simpsons sets

Det er endnu ikke annonceret præcis hvilke sæt vi kommer til at se i LEGO Simpsons-serien, så ud over at vi selvfølgelig kommer til at have de kendte figurer stående, så er der altså ingen udmeldinger. Vi opdaterer naturligvis lige så snart det er tilfældet.

Spar over 20% på helt nyt LEGO!

At samle på LEGO kan godt være en lidt dyr hobby. Uanset om det er små eller store sæt, så ender man hurtigt med at have brugt en hel del penge, men det er der heldigvis råd for. Vi har lavet forskellige stikprøver og er fundet frem til, at hvis du handler hos danske Coolshop.dk eller engelske Amazon, så vil du ofte kunne spare over 20% selv på de helt nye LEGO-sæt.

>> Spar ofte over 20% på LEGO – klik her <<

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Simpsons LEGO, 9.3 out of 10 based on 3 ratings

You must be logged in to post a comment Login

Skriv en kommentar