LEGO fjernstyret bil

Børn og voksne i alle aldre kan som bekendt sagtens hygge sig i selskab med LEGO, og mulighederne for de ting man kan bygge er efterhånden rigtigt mange. LEGO tilbyder alt lige fra huse til fly og nu altså også LEGO fjernstyrede biler. Du kan i øjeblikket få en enkelt fjernstyret bil fra LEGO, nemlig 4X4 Crawler (9398) som er en del af den populære Technic-serie. Sættet indeholder 1327 klodser og henvender sig primært til børn i alderen 11-16 år, men voksne må selvfølgelig også gerne lege med.

LEGO fjernstyret bil
Den fjernstyrede bil forestiller en ekstremt pimpet og enormt flot firehjulstrækker, der via LEGO Power Functions motorsættet rent faktisk har ægte firhjulstræk og så har den en voldsom affjedring så den for alvor kan suse over bump. Fjernbetjeningen som du bruger til at styre bilen med, fungerer via infrarød-teknologi, som selvfølgelig følger med i pakken. Udover at man kan fjernstyre den, så kan man også åbne dørene og toppen. Derudover er sættet rent faktisk et 2-i-1 sæt, hvor den anden model du kan bygge er en flot 4×4 off-road truck. Du skal blot finde manualen til den sekundære model direkte på LEGO’s hjemmeside.

Med i pakken får du udover klodserne også:
– Infrarød fjernbetjening
– 1 x Batteriboks
– 1 x Servomotor
– 2 x Store motorer
– 1 x Infrarød modtager

Technic 4×4 Crawler som er modellens officielle navn, er over 21 cm høj, 39 cm lang og 21 cm bred, så der er altså tale om en ordentlig mobbedreng af en LEGO-model, som du altså samtidig kan fjernstyre. Netop det at man kan fjernstyre bilen efter at man har samlet den, er uden tvivl med til at give sættet en endnu længere levetid i stedet for at det bare havner adskilt i kassen med klodser, eller samler støv på hylden, så kan man altså ræse rundt.

Køb LEGO Fjernstyret bil her

Vi har fundet en lang række butikker som forhandler LEGO 4×4 Crawler – den fjernstyrede bil. Se i listen herunder, hvor du kan købe den billigst.

ButikBedømmelsePris 
Coolshop.dkPerfekt 9.3/101169 kr.
(Inkl. fragt)
Køb her
Amazon.co.ukPerfekt 9.0/10ca. 1200 kr.
(Uden fragt)
Køb her
Cdon.dkMiddel 5.7/101429 kr.
(Uden fragt)
Køb her
Eurotoys.dkGodt 7.2/101199 kr.
(Uden fragt)
Køb her
LEGO Store
(Officiel butik)
Godt 7.6/101499 kr.
(Inkl. fragt)
Køb her

* Priserne er fra sidste gang vi besøgte de forskellige hjemmesider.

LEGO Fjernstyret bil video

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/10 (8 votes cast)
LEGO fjernstyret bil, 4.6 out of 10 based on 8 ratings

You must be logged in to post a comment Login

Skriv en kommentar