Billig LEGO

Vi hjælper dig med at finde billig lego. Det danskproducerede LEGO kan være en dyr udskrivning hvis man ikke sørger for at kigge sig for. Typisk vil der være en hel del penge at spare, hvis man handler hos andre forhandlere end LEGO selv. Eksempelvis kan man på de større set som normalt koster 1500 kroner, spare flere hundrede kroner ved at købe dem online – du kan se hvilke forhandlere du kan spare flest penge hos i denne artikel.

Helt generelt så er det jo dumt at betale for meget for noget, og efterhånden som det er blevet mere og mere populært at købe ting online, så er priserne heldigvis faldet en del i forhold til det som vi ofte ser i de fysiske butikker. Nu er det altså også muligt at få billig LEGO. Ganske ofte er det sådan, at hvis man handler online i forhold til en en rigtig butik, så vil der være penge at spare. Hvis man vil spare endnu flere penge, så skal man handle online i England. Sådan er det ikke altid med LEGO – her er butikken Amazon, som mange netop bruger til at handle i England via, faktisk dyrere end danske onlinebutikker.

>> Køb billig LEGO her og spar over 20% <<

Et af de steder hvor du virkelig kan spare mange penge i forhold til de normale priser på LEGO, er i LEGO afdelingen hos Coolshop. Her kan du typisk spare et par hundrede kroner på de større set, og også finde besparelser på de mindre sæt, desuden har de et kæmpe udvalg af de forskellige LEGO produkter, herunder LEGO City, LEGO Cars, LEGO Chima, LEGO Creator, LEGO Friends, LEGO Lone Ranger og mange andre af de populære LEGO produkter – men bare billigere end andre steder.

Vi har lavet en række stikprøver på forskellige LEGO ting hos Coolshop, og det viser at du i mange tilfælde kan spare over 21% i forhold til priserne som LEGO selv fører på shop.lego.com. Her er et par eksempler på produkter hvor der er store besparelser, men rent faktisk er der lignende besparelser på alle LEGO sættene som føres hos Coolshop.dk.

LEGO sætLego.comCoolshop.dkBesparelse 
City Højhastighedstog (7938)999,00789,0021%Køb her
City Police Station (7498)899,00699,0022%Køb her
Star Wars Super Star Destroyer (10221)3499,002899,0018%Køb her
Star Wars Millennium Falcon (7965)1399,001199,0014%Køb her

Som det fremgår af tabellen – og som det er tilfældet med mange andre LEGO sæt, så er der rigtig mange penge at spare, og dermed billig lego. Derudover så skal det nævnes at hvis man handler hos den officielle LEGO shop, så er det kun hvis man køber for over 400 kroner, at man kan spare penge på fragten. Hos Coolshop er der gratis fragt, uanset prisen på det som du køber – så her kan der være yderligere penge at spare, hvis man eksempelvis skal ud og have et af de mindre sæt.

Billig LEGO

Som du kan se på ovenstående tabel – og som vi har beskrevet her, så det altså muligt at få billig LEGO – og faktisk spare over 21% på de forskellige LEGO sæt, hvis man bare køber dem hos Coolshop.dk.

Besøg Coolshop.dk her og spar penge.

Vi vil løbende opdatere denne blog, så snart vi falder over gode priser på andre LEGO ting, men også det populære Playmobil, Barbie og alt muligt andet legetøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Billig LEGO, 6.4 out of 10 based on 5 ratings

You must be logged in to post a comment Login

Skriv en kommentar