LEGO

 • Simpsons LEGO

  LEGO har annoncert, at de super populære karakterer fra den amerikanske TV-serie, The Simpsons, i løbet af 2014 vil udkomme som LEGO-figurer. Til at starte med vil det blive en forsigtig udgivelse fra LEGO’s side, så der er altså ikke tale om at der kommer voldsomme sæt fra dag...... læs mere.

 • LEGO fjernstyret bil

  Børn og voksne i alle aldre kan som bekendt sagtens hygge sig i selskab med LEGO, og mulighederne for de ting man kan bygge er efterhånden rigtigt mange. LEGO tilbyder alt lige fra huse til fly og nu altså også LEGO fjernstyrede biler. Du kan i øjeblikket få en...... læs mere.

 • LEGO Technic Grand Prix Racer (42000)

  LEGO Technic-serien fra LEGO er populær i blandt de lidt ældre børn og voksne. I forhold til de mere normale LEGO-sæt, så oplever mange at de får lidt mere udfordring i at samle de forskellige LEGO Technic sæt, end de gør med mange af de andre normale LEGO-sæt i...... læs mere.

 • LEGO Technic Helikopter (9396)

  Med LEGO Technic-serien giver LEGO-fabrikken de ældre fans en mulighed for at få muligheden for at lave nogle mere komplicerede, og ja, tekniske ting med deres LEGO-samling. Typisk kan man med et Technic-sæt lave meget funktionelle modeller, der kan indeholde alt lige fra motorer til fjernstyring og endnu mere...... læs mere.

 • LEGO Technic – “Power Functions”-motorsæt (8293)

  Når du har fået samlet dine LEGO-modeller, så er næste skridt at bringe fantasien til live – dette kan gøres ganske simpelt ved at anvende et af dise LEGO motorsæt, som indeholder en motor, et batteri en ledning og en kontakt til at tænde for det hele med. Motorsættet...... læs mere.

 • Billig LEGO Friends – Sommerrideskole (3185)

  Sommerrideskolen fra den populære LEGO friends-serie, er et af LEGOs tiltag for at applere mere til piger, men det kan selvfølgelig også bruges af drenge. Sættet er beregnet til alderen 7-12 og og indeholder 1112 klodser i alt. Sommerrideskolesættet er det største sæt indtil nu i LEGO Friends-serien. På...... læs mere.

 • Billig LEGO

  Vi hjælper dig med at finde billig lego. Det danskproducerede LEGO kan være en dyr udskrivning hvis man ikke sørger for at kigge sig for. Typisk vil der være en hel del penge at spare, hvis man handler hos andre forhandlere end LEGO selv. Eksempelvis kan man på de...... læs mere.