Barbie film

I 1987 så man for første gang Barbie i en film. Siden da har Barbie optrådt i adskillige computeranimere film og kortfilm. Hun har blandt andet haft en mindre rolle i Toy Story 2 og Toy Story 3. Men hun har selvfølgelig også lavet sine helt egne film. I denne artikel vil vi kigge nærmere på de film hvor Barbie selv har hovedrollen – og der er rent faktisk efterhånden blevet udgivet en del forskellige. Så hvis dit barn er vild med Barbie, så vil en af disse film helt sikkert skabe glæde.

Barbie præsenterer Tommelise

Barbie Tommelise film Denne filmen er en moderne genfortælling af det klassiske eventyr om Tommelise, som originalt blev skrevet af den store danske forfatter H.C Andersen, som de fleste vel efterhånden har hørt om.

Tommelise lever i pagt med naturen i Twillerbees magiske verden, da den møgforkælede pige Makena sørger for, at Tommelises fantastiske blomsterverden bliver gravet op og ender i en lejlighed i storbyen. Man skulle tro at alt håb var ude nu, men da Tommelise får kendskab til nogle byggeplaner, der kan ødelægge hele Twillerbees verden, bliver hun nødt til at reagere. Dermed beviser Tommelise, at selvom man er en lillebitte person, kan man sagtens gøre en kæmpe stor forskel.

Barbie i et havfrueeventyr

Barbie i et havfrueeventyrI Barbie i et havfrueeventyr spiller Barbie teenagepigen Marliah. Merliah bor i Malibu i Californien og er en helt normal pige – tror hun.

For en dag opdager hun, at hun i virkeligheden er en havfrue, og at hende mor en Dronningen af Oceana. Herfra tager Merliah på eventyr i en verden under havets overflade, hvor hun blandt andet møder nye havfrueveninder.

Moralen i historien er, at det at være anderledes, faktisk kan være din stærkeste side.

Barbie Fairytopia Regnbuens magi

Barbie Regnbuens Magi DVDI dette eventyr spiller Barbie pigen Elina. Elina tager afsted fra Fairutopia for at gå i fe-skole i Krystalpaladset. I fe-skolen møder hun en masse andre fe-lærlinge. Deres store opgave bliver at skabe sæsonens allerførste regnbue ved brug af magi. Desværre forsøger den onde Laverna at sætte en stopper for undervisningen og truer med 10 års iskold vinter i Fairytopia. Hvis Elina og hendes fe-venner vil stoppe Laverna, må de holde sammen og i fællesskab bekæmpe Lavernas onde planer.

Barbie – Mariposa

Barbie Mariposa DVDEt fantastisk eventyr fyldt med sommerfuglefeer. Barbie spiller pigen Mariposa, en sommerfuglefe, der elsker at læse bøger og dagdrømme. Hendes fødeby Flutterfield er en rolig by, som altid er beskyttet af dronningens magiske lys.

En dag bliver dronningen forgiftet af Henna, den onde fe, og hereafter går alle de magiske lys ud en for en. Mariposa og hendes venner må nu rejse ud af Flutterfield for at finde en kur, der kan redde dronnningen og de magiske lys.

Det bliver en spændende rejse, der kommer til at ændre sommerfuglefeernes liv for evigt.

Barbie i et modeeventyr

Barbie modeeventyr DVDEt skønt eventyr fuld af mode. Barbie er taget til Paris for at besøge sin tantes flotte modehus. Desværre går forretningen ikke så godt, så modehuset er dømt til at lukke.Men Barbie giver ikke op så let og udtænker en genial plan for at redde tantens modehus. Sammen med modedesigneren Alice får hun skabt en ekstraordinært modeshow.

Barbie beviser, at når man tror på sig selv, kan man klare de mest utrolige udfordringer.

Barbie Fairytopia Mermadia

Barbie Mermaidia DVDI denne opfølger til den første Fairytopiafilm, tager Elina til Mermadia for at redde havmandsprinsen Nalu. Nalu er blevet kidnappet af Lavernas håndlangere, og de har planer om, at Nalu skal hjælpe Laverna til at blive den mest magtfulde alf i Fairytopia.

Elina bliver nødt til at stoppe Laverna, inden det er for sent, men hun kan ikke gøre det alene. Hun må søge hjælp hos en havfrue ved navn Nori. Nori er dog ikke så nem af overtale.

Vil det mon lykkes Elena at overtale Nori og redde Fairytopia?

Barbie: Feernes hemmelighed

Barbie Feernes Hemmelighed DVDFeernes Hemmelighed er et skønt eventyr, hvor Barbie opdager, at der er feer over alt! Ken bliver bortført af en gruppe feer og bliver ført til feernes magiske og hemmelige verden.

Barbie og hendes rivalinde Raquelle drager sammen med alle fe-veninderne ud på en spændende rejse for at bringe Ken hjem igen. På vejen er de nødt til at holde sammen for at klare opgaven, og de finder ud af, at den ægte magi ikke kun findes i feernes verden.

Barbie og de lyserøde balletsko

Barbie og de lyserøde balletsko DVDBarbie spiller den unge balletdanserinde Kristyn. Iført et par lyserøde balletsko og hånd i hånd med veninden Hailey befinder Kristyn sig i en fantastisk balletverden.

Filmen byder på legendariske balletter som Giselle og Svanesøen, og Kristyn finder ud af, at hvis bare man danser med hjertet, så kan drømmene gå i opfyldelse.

Denne film vil uden tvivl være populær i hjem med piger der elsker princessedrømmen og selvfølgelig Barbie.

Barbie Prinsesse akademiet

I denne film spiller Barbie en ung kvinde fra Gardania ved navn Blair. Blair er heldig at vinde et studielegat og skal nu studere på prinsesse akademiet. Men Blair er ikke kongelig, og hun kommer derfor til at føle sig lidt uden for, da alle de andre studerende på akademiet er kongelige.

Blairs nye venner er dog overbevist om, at Blair er arving til Gardanias trone. Kan de sammen bevise, at Blair er kongeriget Gardanias forsvundne prinsesse?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Barbie film, 10.0 out of 10 based on 1 rating

You must be logged in to post a comment Login

Skriv en kommentar